The Lookout, Exeter Business Park

Exeter

New two-storey office building, The Lookout, will be the latest addition to the Exeter Business Park close to Junction 29 of the M5.  The 710 sq m building received planning consent in September 2017. It promotes a flexible use of space with plenty of natural light and ventilation, and a sense of contact with the outside. The layout makes good use of the long, thin plot with approximately allocated to parking and landscaping. The building builds upon the aesthetics of the surround context and provides a contemporary addition.

Service

Architecture

Sector

Workplaces, Commercial

Value

TBA

Area

710 sq m

The eastern section comprises a framed facade with curtain walling infil, openable windows and white metal cladding panels. In contrast to the pale eastern section, the southern section will comprise dark grey metal clad feature walls sat on a brick plinth. This section will curve and narrow to external balconies.

Back to top